Alexa recomandă: pedichiura medicală

alexa-recomanda-pedichiura-medicala

Pedichiura medicală este un procedeu complex, profesional, care are ca scop curățarea în profunzime și păstrarea sănătății și a stării de bine a picioarelor. Este dedicată atât persoanelor sănătoase, cât și celor care întâmpină probleme ale unghiilor și picioarelor. Se adresează tuturor categoriilor de vârstă, de la copii, până la vârstnici. În acest procedeu, se folosește aparatură specială, instrumentar medical, freze speciale, în funcție de problema tratată.

Pedichiura medicală este utilă în următoarele situații: unghii încarnate, unghii cu micoză (infecții fungice), unghii îngroșate și dureroase, micoza pielii, călcâie crăpate și piele întărită pe tălpi, hematom subunghial sau picior diabetic.

Acest procedeu medical  este recomandat în cazul unor probleme care nu pot fi tratate „de acasă”. Încălțămintea necorespunzătoare, practicarea intensă a exercițiilor și solicitarea picioarelor pot duce la probleme care necesită îngrijire de specialitate.

Unghiile încarnate, cheratoza tălpilor sau a degetului mic, afecțiunile secundare ale unghiei ca urmare a deviației de mont, infecțiile fungice, bătăturile sau unghiile îngroșate, toate pot fi tratate în acest mod. Procedura presupune împachetarea picioarelor cu geluri și lichide speciale, cu extracte din plante naturale, ideale pentru sănătatea picioarelor.

Pedichiura medicală este un procedeu non—invaziv, care are ca scop picioare sănătoase și frumoase. Baza acestui procedeu este igienizarea și curățarea în profunzime, atât la bărbați, cât și la femei. Celulele moarte sunt îndepărtate delicat, fără a agresa pielea.

Dacă te confrunți cu probleme ale unghiilor sau ale pielii picioarelor, dar și dacă îți dorești picioare frumoase, acum știi ce este de făcut! Pedichiura medicală este secretul picioarelor frumoase și, în același timp, sănătoase.

0 Comments
Share

admin

Scrie un comentariu:

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate. *