Aparate pentru controlul sănătății, marca Digibex

aparate-pentru-controlul-sanatatii-marca-digibex

La Alexa Medical, venim în întâmpinarea oamenilor cu produse special concepute pentru fiecare nevoie. Suntem în continuă dezvoltare și adaptare la contextul actual.

Astfel, am conceput o ofertă de aparate pentru controlul sănătății, marca Digibex, care se ridică la cele mai înalte standarde. Iată ce vă punem la dispoziție:

  • tensiometre digitale, de braț sau de încheietură, cu afișaj rapid, măsurători precise și posibilitate de memorare a ultimelor rezultate.
  • tensiometre mecanice, ergonomice, simple sau duale, cu precizie ridicată și control al evacuării aerului. Sunt disponibile într-o varietate de culori.
  • stetoscoape Sprague-Rappaport sau clasice, cu cap dublu sau singular, inel cu garnitură pentru evitarea senzației de rece la contactul cu pielea și accesorii de rezervă. Sunt disponibile pe mai multe culori.
  • aparate aerosoli, clasice sau portabile. De remarcat este nebulizatorul cu sită vibratoare, „mesh”, varianta silențioasă și portabilă a aparatelor mari, clasice.
  • termometru digital cu vârf flexibil, măsurare în 30 de secunde, semnal sonor, alarmă de febră, protecție la pătrunderea apei și oprire automată.

Întreaga ofertă de produse este disponibilă aici!

0 Comments
Share

admin

Scrie un comentariu:

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate. *