Gata de mers la școală – măști faciale pentru copii, în ofertă

gata-de-mers-la-scoala-masti-faciale-pentru-copii-in-oferta

La momentul actual, traversăm o perioadă inedită din toate punctele de vedere. Cu toate acestea, trebuie să ne continuăm activitatea și să ne adaptăm la noul context.

Astfel, pentru cei mici, avem o gamă nouă de măști chirurgicale (AVE), flexibile, de formă dreptunghiulară, cu 3 pliuri și 3 straturi, care oferă protecție și ușurință în utilizare.

Măștile sunt dotate cu fir nazal (din aluminiu îmbrăcat în PVC, încastrat în margine, care permite acestora să se muleze pe forma feței și să nu alunece) și cu benzi elastice în buclă (pentru fixarea ușoară după urechi, din poliester și spandex, cu grosime de aproximativ 3 mm, lungime de 150 mm, care se extinde până la 300 mm, și rezistență crescută la rupere a punctului de conectare dintre elastic și mască).

Corpul măștii este fabricat prin îmbinarea ultrasonică a 3 straturi diferite de material filtrant, astfel:

–    stratul exterior: material sintetic nețesut;

–    stratul median: material sintetic contopit, alb;

–    stratul interior: material sintetic nețesut, alb.

Fiecare strat este realizat din polipropilenă prelucrată special, cu fibre de diametru de la 1 la 5 microni, formând o structură capilară ultra-fină care acționează ca un filtru extrem de eficient. În plus, permite respirația fără efort, gestionarea umidității și împiedică stropirea cu fluide corporale.

Măștile chirurgicale AVE, pentru copii, sunt ideale deoarece sunt confecționate din materiale neiritante, hipoalergenice, fără miros.

Poziția corectă de purtare a măștii este cu partea colorată spre exterior și cu firul nazal în sus, poziționată astfel încât să acopere nasul, gura și bărbia.

Important este și modul în care folosim masca. Vezi mai multe despre cum să folosești corect masca aici!

Măștile faciale AVE pentru copii le găsești aici!

0 Comments
Share

admin

Scrie un comentariu:

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate. *