Mobilier medical la preț promoțional în oferta Alexa Medical

mobilier-medical-la-pret-promotional-in-oferta-alexa-medical

Oferta Alexa Medical pentru cabinete medicale, clinici și spitale include o gamă vastă de consumabile medicale, instrumentar medical, aparatură medicală și mobilier medical.

Luna aceasta, la prețuri speciale, vă oferim mobilier medical: canapea de consultații, canapea de masaj și masă de instrumentar pentru spital.

Canapeaua de consultații are cadru realizat din inox și este dotată cu suport pentru hârtie. Picioarele sunt prevăzute cu pufere antiderapante, iar blatul este capitonat cu poliuretan flexbil, acoperit cu piele ecologică. Tetiera se poate regla în orice punct, până la 45 de grade. Sarcina maximă este de 180 de kg, canapeaua fiind de 190 cm x 60 cm x 60 cm. Culorea tapițeriei este la alegere.

Poți achiziționa canapeaua la prețul redus de 887 de lei, de la 954 de lei.

 

Canapeaua de masaj este realizată din oțel inoxidabil, cu picioare antiderapate, tetieră reglabilă și suport pentru hârtie, de dimensiuni 175 cm x 60 cm x 60 cm. O poți achiziționa, cu reducere de 6%, la prețul de 845 de lei.

 

Masa de instrumentar este realizată din inox rezistent la uzură și coroziune și deține 2 blaturi. Prezintă 2 mânere pentru prindere și manevrare cu ușurință, este mobilă datorită roților pivotante cu bandou din cauciuc, dintre care 2 au sistem de frânare. Dimensiunile mesei: 60 cm x 44 cm x 83 cm. Este disponibilă spre achiziție la prețul promoțional de 659 de lei.

Comandă acum și prinde prețurile promoționale ale lunii aprilie! Întreaga gamă de produse la promoție este disponibilă aici!

 

0 Comments
Share

admin

Scrie un comentariu:

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate. *