Noi promoții pe site

noi-promotii-pe-site

Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi, în special în această perioadă atipică, și vă răsplătim fidelitatea cu reduceri de prețuri.

Ce produse se găsesc la reducere în perioada următoare:

nebulizator electric pentru dezinfecția aerului mică unitate generatoare de ceață. Este fabricat din polietilenă, rezervorul este anticoroziv, prevăzut cu izolație electrică dublă și cu o valvă de dozare specială, ce permite reglarea prizei de fluid și permite să varieze densitatea in ceață. Soluția finală se pune în rezervor, se acționează partea electrică și se obține o pulverizare sub formă de ceață, gata pentru utilizare. Preț: 2.490 lei de la 2.600 lei.

tablete clorigene QuickJav – tablete albe de 3,35 g cu conținut în clor activ 1,55 g, pe bază de dicloroizocianurat de sodiu, folosit pentru dezinfecția tuturor suprafețelor din instituții sanitare și colectivități, a instrumentarului și ustensilelor din inox, a suprafețelor stropite cu sânge provenit de la persoane infectate HIV și/sau HVB, special conceput pentru curățarea și dezinfectarea suprafețelor de lucru din industria alimentară, precum și a veselei, tacâmurilor, tetinelor și biberoanelor, pipetelor, ustensilelor și recipientelor de laborator. Preț redus cu 13%.

măști faciale pentru copii sau adulți – cu 3 pliuri, 3 straturi, la cutie de 50 de bucăți, la prețuri reduse cu 18%, respectiv 21%.

gel ecograf – nu lasă pete și nu provoacă iritații, la preț redus cu 9% pentru bidonul de 5 litri.

șervețele dezinfectante pentru mâini Klintensiv – cu acțiune rapidă și eficacitate ridicată, la 18 lei pentru pachetul cu 70 de bucăți.

pachet promoțional format din lampă bactericidă de 30 W cu tub Philips, montată pe stativ mobil, și dezinfectant de mâini fără clătire Skinman Soft Protect, 1000 ml, la preț și mai mic: 1.100 lei de la 1.310,9 lei.

Intră pe site și comandă produsele de care ai nevoie!

0 Comments
Share

admin

Scrie un comentariu:

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate. *