Noutăți: Aparate pentru controlul sănătății, marca Beurer

noutati-aparate-pentru-controlul-sanatatii-marca-beurer

Controlul sănătății este un pas important în asigurarea stării de bine a întregului organism. Vizitele periodice la medic sunt recomandate și, în unele cazuri, anumite aspecte pot fi monitorizate de acasă. În acest scop, am creat o gamă vastă de produse și aparate pentru controlul sănătății, marca Beurer, precum:

  • cântare – pentru măsurarea greutății sau de diagnostic (măsoară greutatea, grăsimea și apa din organism, masa musculară, masa osoasă și caloriile AMR), cu funcție vocală, Bluetooth, sunt disponibile la Alexa Medical pentru un control și un grafic al oscilațiilor corporale.
  • glucometre – pentru un management optimizat al diabetului, aparatele de măsurare a glicemiei sunt performante, rapide, precise și ușor de utilizat. Sunt adaptate pentru uz individual, cu cablu USB sau jurnal pentru înregistrarea valorilor, calibrate pentru plasmă. În plus, se pot achiziționa și consumabilele aferente: ace pentru glucometru sau teste de glucoză.
  • termometre – ideale atât pentru adulți, cât și pentru copii; termometrele fără contact permit măsurarea temperaturii fără a intra în contact cu pielea, fiind foarte prietenoase cu cei mici. Termometrele de ureche sunt igienice și sigure, având cupe de protecție interschimbabile. Tot pentru copii, recomandăm termometrele cu cap flexibil în formă de animăluțe: maimuță,  câine. broască etc.
  • tensiometre – de braț sau de încheietură, cu funcție EKG, Bluetooth și memorie, sunt recomandate atât pentru folosirea la domiciliu, cât și pentru clinici, spitale și cabinete medicale.
0 Comments
Share

admin

Scrie un comentariu:

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate. *