Noutăți în oferta Alexa Medical – îmbrăcăminte medicală

noutati-in-oferta-alexa-medical-imbracaminte-medicala

Alexa Medical îți pune la dispoziție o gamă variată de produse, care încearcă să răspundă nevoilor tale: de la consumabile medicale și instrumentar medical la aparatură performantă.

 

Mai nou, venim cu o veste bună: la noi, găsești îmbrăcăminte medicală, diverse modele și dimensiuni, după cum urmează:

  • halate, jachete și bluze medicalevei găsi bluze cu anchior pentru bărbați și femei, în mărimi de la XXS până la XL, cu design simplu sau cu model. Acestea sunt prevăzute cu buzunar pentru pix, pentru telefon mobil și/sau buzunar interior pentru tabletă. Poți alege dintr-o gamă variată de culori și tonuri, de la alb și negru la violet, roz, verde etc.
  • pantaloni medicalipantaloni cargo de bărbați, pantaloni cargo cu șnur de femei, pantaloni medicali drepți pentru bărbați, pantaloni drepți de damă sau pantaloni din tricot, dar și pantaloni unisex; găsești toate modelele pe site, într-o varietate de culori, cu design modern, care pune în evidență orice siluetă. De asemenea, găsești ciorapi compresivi, care ajută la reducerea durerii și a oboselii, stimulând, în același timp, circulația sângelui.
  • bonete medicale – îți prezentăm bonete unisex, de calitate superioară, cu legare la spate și bandă elastică, ce oferă confort sporit în timpul utilizării. Vin în mărime universală și dispun de bandă anti-transpirație, fiind ideale pentru purtare îndelungată.

Toate acestea sunt disponibile pe site, unde poți vedea în detaliu fiecare produs.

0 Comments
Share

admin

Scrie un comentariu:

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate. *