Produse pentru incontinența urinară la adulți

produse-pentru-incontinenta-urinara-la-adulti

Alexa Medical se dedică oamenilor, în special atunci când tratamentul medical nu poate rezolva anumite probleme. Oferim produse pentru îngrijire personală și igienă, de cea mai bună calitate pentru a evita iritații ale pielii, dermatite sau escare, probleme ce pot apărea ca urmare a folosirii unor produse inferioare din punct de vedere al calității.

Ce poți găsi la Alexa Medical?

  1. Păturele absorbante (aleze) – de diverse dimensiuni, alezele sunt create special pentru protejarea patului și a lenjeriei, fiind o parte importantă a îngrijirii în cazul persoanelor care suferă de incontinență urinară. Stratul superior este realizat din nețesut, delicat cu pielea, miezul absorbant este din pulpă de celuloză, iar stratul inferior este protejat de o folie impermeabilă, anti-alunecare.
  2. Absorbante urologice – producători precum Hartmann sau Seni au creat absorbante urologice cu diverse capacități de absorbție, în funcție de cantitatea de urină eliminată, recomandate atât persoanelor imobilizate, cât și celor mobile, active. Oferă protecție, siguranță și confort în utilizare.
  3. Pantalonași de fixare a absorbantelor – asigură fixarea sigură și igienică a absorbantelor urologice, sunt confortabili și pot fi spălați la mașină și reutilizați. Materialul din care sunt realizați este elastic, făcându-i ușor de îmbrăcat.
  4. Scutece-chilot – au avantajul de a fi purtați precum chiloții obișnuiți. Sunt super-absorbante, permit pielii să respire și neutralizează mirosurile neplăcute.
  5. Pungi urinare – sunt sterile, cu supapă și evacuare, ambalate individual.
  6. Produse pentru îngrijirea pielii – recomandăm cremele pentru îngrijirea pielii, spumele de curățare Molicare Skin, emulsiile hidratante Seni Care, șervețelele umede sau crema cu arginină Seni Care, pentru a oferi îngrijirea și hidratarea de care pielea are nevoie, prevenind apariția iritațiilor sau a escarelor.
0 Comments
Share

admin

Scrie un comentariu:

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate. *