Tratamentul plăgilor cu produsele Alexa Medical

tratamentul-plagilor-cu-produsele-alexa-medical

Plăgile reprezintă mediul ideal pentru dezvoltarea infecțiilor dacă nu sunt tratate corespunzător. De aceea, vă punem la dispoziție o gamă diversificată de produse pentru tratamentul plăgilor:

  • comprese neimpregnate, sterile sau nesterile, cu capacitate mare de absorbție a lichidelor și margini care nu se destramă, de la diverși producători.
  • comprese impregnate pentru răni, arsuri, plăgi sau escare. Compresele impregnate cu soluție Immerci H3 sunt ideale pentru tratamentul local al plăgilor acute (arsuri până la gradul II, escoriaţii dermice, cicatrice hipertrofice şi keloide, plăgi traumatice, diverse leziuni ale pielii) și cronice (ulcere venoase sau arteriale, escare) în faza de granulație și epitelizare, precum și în zone post-peeling chimic sau laser și în zona donatoare de grefă cutanată.
  • pansamente impregnate cu unguent neutru, parafină sau argint sunt indicate în cazul rănilor cronice și acute infectate sau cu risc de infecție, precum și în cazul arsurilor, prevenind macerațiile.
  • soluții spray Immerci H3 pentru tratamentul plăgilor acute și cronice.
  • bandaje elastice și tubulare pentru fixare, reutilizabile, ce pot înlocui cu brio feșile clasice din tifon.

0 Comments
Share

admin

Scrie un comentariu:

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate. *