Aparate auditive performante

aparate-auditive-performante

Aparatele auditive sunt dispozitive destinate îmbunătățirii auzului prin transformarea sunetelor în sunete perceptibile de către persoanele cu dificultăți în acest sens. Sunt clasificate ca dispozitive medicale.

Dispozitivele moderne sunt sisteme electroacustice computerizate, care transformă sunetul din mediul extern, pe baza unor reguli cognitive și audiometrice, astfel încât acesta să poată fi perceput. De asemenea, se utilizează semnale digitale complexe pentru a crește confortul și inteligibilitatea vorbirii.

Acestea se adresează afecțiunilor precum pierderea auditivă senzorineurală, pierderea auzului conductiv sau surzitate unilaterală.

Există mai multe tipuri de aparate auditive, cum ar fi:

  • intraauricular (poziționat în ureche), extrem de discret;
  • retroauricular (în spatele urechii);
  • de tip dop, cu amplificare;
  • de buzunar, cu fir, cu autonomie de funcționare mai mare.

La Alexa Medical, vă punem la dispoziție aparate auditive ProSound, cu performanțe ridicate, de tip intraauricular și retroauricular.

Aparatele auditive retroauriculare se montează foarte ușor în spatele urechii, au autonomie de funcționare de 120 de ore, cu baterie reîncărcabilă. Amplifică sunetul foarte mult, estompând zgomotele de fundal.

Aparatele auditive intraauriculare sunt foarte discrete, ușoare de montat și de folosit, oferind sunete de calitate, perfect inteligibile.

Acestea sunt disponibile la prețuri avantajoase aici!

0 Comments
Share

admin

Scrie un comentariu:

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate. *