Aparate pentru sport și sănătate – noutăți la Alexa Medical

aparate-pentru-sport-si-sanatate-noutati-la-alexa-medical

Sănătate înainte de toate – acesta este primul gând când ne trezim dimineața, iar starea de sănătate a organismului se păstrează printr-un stil de viață activ (alimentația echilibrată și mișcare).

La Alexa Medical, am creat o listă cu aparate pentru sport, pe care le poți folosi acasă, atât pentru exerciții recuperare, cât și pentru fitness:

  • biciclete – biciclete eliptice, biciclete magnetice și biciclete de recuperare, adaptate nevoilor tale, ideale pentru folosirea la domiciliu, cu construcții rezistente, capabile să suporte sarcini mari, confortabile, cu utilizare ușoară și silențioasă.
  • bănci pentru exerciții – ideale pentru exerciții la domiciliu și ușor de stocat (se pliază și se ajustează în funcție de nevoile individuale). Sunt fabricate din materiale rezistente, ce oferă stabilitate în timpul exercițiilor.
  • benzi pentru alergat – sunt ideale pentru antrenamentele cardio, oferind posibilitatea reglării vitezei și înclinației. Sunt solide, comode și oferă stabilitate în timpul alergării.
  • aparate de vâslit – concepute pentru lucrarea diferitelor grupe de mușchi (mușchii spatelui, mușchii abdomenului, brațelor, picioarelor și umerilor), cu posibilitatea reglării înălțimii.
  • steppere – pentru mișcări twist, mișcări combinate sus-jos și lateral, cu posibilitatea reglării dificultății la pedalare.
  • bare și discuri – pentru exerciții pentru brațe, picioare, umeri etc.
  • aparate multifuncționale – pentru tracțiuni, presă pentru împins și extensii, presă pentru piept și picioare, aparate cu bănci de abdomene, bară și gantere, care lucrează întreaga musculatură. Beneficiază de o construcție solidă, din oțel, izolate cu materiale din plastic pentru a împiedica uzura și ruperea.

În plus, în ofertă sunt disponibile gantere, accesorii și aparate de masaj. Achiziționează produsul de care ai nevoie și bucură-te de un stil de viață sănătos!

0 Comments
Share

admin

Scrie un comentariu:

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate. *