Confort, protecție și stil cu noua colecție de îmbrăcăminte medicală

confort-protectie-si-stil-cu-noua-colectie-de-imbracaminte-medicala

Îmbrăcămintea medicală oferă protecția necesară atât medicilor, cât și pacienților. Bluze medicale, pantaloni medicali, halate de laborator, bonete medicale – toate sunt concepute pentru personalul medical, la cele mai înalte standarde.

            Noua colecție de îmbrăcăminte medicală oferă confort și protecție ridicată, cu un design modern, extrem de atractiv:

  1. Bluze medicale de damă – bluze cu 4 buzunare, bluze cu anchior, bluze cu buzunar și imprimeu, jachete medicale Delta, fără guler, sau bluze medicale in V, cu 3 culori. Sunt disponibile într-o gamă variată de culori: negru, verde închis, blue, roșu, vișiniu, turquoise, alb, lila, albastru indigo, portocaliu, roz etc.

Recomandare:

  • Bluza medicală de damă, cu 4 buzunare prezintă guler stilizat cu crestătură, cusături care pun în evidență talia, 2 buzunare în partea inferioară și 2 buzunare laterale. Compoziție: 65% Poliester, 32% Rayon, 3% Spandex. Este disponibilă pe negru, verde închis, bleu, roșu, turquoise, alb, vișiniu, într-o varietate de mărimi.
  • Bluze medicale de bărbați – bluze cu anchior, bluze in V, bluze medicale cu buzunar, ce oferă confort sporit și libertate de mișcare. Vin într-o gamă vastă de mărimi și culori: alb, vișiniu, verde închis, roșu, turquoise, bleu, negru, verde, gri etc.

Recomandare:

Bluză medicală cu mânecă scurtă și anchior, cu croială clasică și buzunar dublu la piept. Prezintă 2 buzunare frontale de dimensiuni mari, guler în V și cusături la umeri pentru un aspect masculin. Spatele mai lung oferă un plus de protecție. Sunt disponibile diverse culori (alb, roșu, bleu și verde închis), în mărimi de la XS la XL.

  • Jachete medicale de damă – jachete fără guler, unisex, jachete unisex Delta, jachete de damă fără guler, cu fermoar, stilizate, oferind protecție împotriva infecțiilor și protecție termică. Gama de culori este variată: alb, roșu, albastru indigo, verde închis, vișiniu, fiind disponibile diverse modele și mărimi.

Recomandare:

Jachetă medicală de damă, fără guler, realizată din 53% Polyester, 44% Cocona Polyester, 3% Spandex. Prezintă croială modernă, cu guler slim stilizat și elastic în talie la spate. Are 2 buzunare stilizate, cusătură decorativă și manșetă convertibilă din plasă dublă. Este disponibilă pe negru și albastru, în mărimi de la XS la L.

  • Halate medicale de damă – halate de laborator, halate medicale stilizate sau halate clasice de laborator, disponibile pe culoarea alb, în mărimi de la XXS la L.

Recomandare:

Halat medical de damă cu croială clasică și crestătură la spate. Prezintă buzunar la piept cu compartiment pentru pix, 2 buzunare inferioare, dintre care unul cu compartiment pentru pix, 1 buzunar pentru pix, 1 buzunar interior pentru tabletă și bandă în talie. Este disponibil în mărimi de la XXS la L, pe alb imaculat.

  • Halate medicale de bărbați – halate clasice de bărbați, de culoare alb, disponibile în mărimi de la XS la L.

Recomandare:

Halat clasic de bărbat, cu buzunar la piept cu suport pentru pix – este dotat cu 2 buzunare inferioare, dintre care unul are suport pentru pix, 1 buzunar pentru telefon și 1 buzunar interior pentru tabletă. Prezintă bandă în talie pe interior, crăpătură la spate și platcă cu pliuri.

  • Pantaloni medicali – pantaloni cargo de lucru, pantaloni medicali cu șnur, pantaloni cargo cu fermoar, pantaloni medicali de bărbați, pantaloni medicali de damă, pantaloni cu buzunar, pantaloni drepți cu șnur, pantaloni din tricot, pantaloni cu elastic în talie, pantaloni unisex – se regăsesc în oferta de îmbrăcăminte medicală.

Recomandare:

Pantaloni cargo de bărbați, cu croială confortabilă și design modern, realizați din 78% poliester, 20% rayon, 2% spandex. Prezintă talie elastică și găici pentru curea, 2 buzunare laterale, 2 buzunare cargo stilizate și 1 buzunar la spate. Sunt disponibili pe albastru închis, verde, bleu, albastru, roșu, vișiniu, alb, turquoise, verde închis, negru etc.

Pantaloni medicali de damă cu buzunar stilizat și croială modernă. Prezintă închidere cu fermoar în față, 2 buzunare frontale înclinate și 2 buzunare la spate. Modelul este strâmt pe picior și sunt realizați din 52% bumbac, 45% poliester și 3% spandex.

  • Bonete medicale unisex – disponibile pe negru, gri petrol alb și vișiniu, sunt potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Vin în mărime universală, cu legătură la spate. Sunt prevăzute cu bandă elastică și bandă anti-transpirație.
0 Comments
Share

admin

Scrie un comentariu:

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate. *