Controlul periodic al sănătății cu aparatură de specialitate

controlul-periodic-al-sanatatii-cu-aparatura-de-specialitate

Starea de bine se menține. Pentru a te asigura că organismul tău funcționează în parametri normali, controlează periodic greutatea corporală, tensiunea arterială și pulsul, glicemia, trigliceridele, colesterolul sau saturația de oxigen.

Îți prezentăm câteva dintre aparatele care te ajută să previi anumite afecțiuni prin controlul periodic al anumitor indicatori:

  • cântare digitale și mecanice – pentru adulți, copii sau bebeluși, cu taliometru sau analiză corporală. Sunt extrem de precise, cu sensibilitate ridicată, ce pot măsura până la 200 kg. Pot veni în varianta cu roți pentru deplasare facilă.
  • pediometre și taliometre – de tip ruletă sau riglă, pot fi montate pe perete și utilizate și pentru bebeluși pentru măsurarea ușoară și precisă a lungimii corpului.
  • dinamometre – electronice sau mecanice, concepute pentru măsurarea forței musculare.
  • glucometre – Beurer, eBsensor sau EasyTouch, pentru controlul nivelului de glucoză, colesterol sau trigliceride, cu afișarea rezultatului în câteva secunde și utilizare extrem de facilă.
  • pulsoximetre – pentru nou-născuți, copii și adulți, care măsoară nivelul saturației de oxigen din sânge și pulsul. Pot fi utilizate în spitale, clinici și cabinete medicale, dar și la domiciliul pacientului, fiind foarte intuitive și ușor de utilizat.
  • tensiometre – disponibile într-o gamă extrem de variată, pentru toate buzunarele: mecanice sau digitale, de braț sau de încheietură, cu sau fără Bluetooth, le găsești pe toate în categoria de aparate pentru controlul sănătății. Sunt indispensabile oricărui cabinet medical, dar și la domiciliu, întrucât țin sub observație tensiunea arterială și pulsul, ideale, în special, pentru persoanele hipertensive sau hipotensive.
  • termometre – termometru cu vârf flexibil, termometru electronic multifuncțional, termometru infraroșu fără contact, termometru digital de ureche, termometru veterinar flexibil; toate acestea și multe alte modele sunt disponibile în subcategoria de termometre, cu măsurare rapidă și exactă. Termometrele fără contact sunt ideale pentru măsurarea temperaturii copiilor, chiar și când aceștia dorm.

Consultă întreaga ofertă de aparate pentru controlul sănătății și monitorizează periodic starea organismului tău!

0 Comments
Share

admin

Scrie un comentariu:

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate. *