Mănușile din nitril – soluția pentru alergia la latex

manusile-din-nitril-solutia-pentru-alergia-la-latex

Nitrilul este un material sintetic, cauciuc, cu rezistență și flexibilitate ridicate, ce nu provoacă alergii. De aceea, mănușile din nitril au devenit preferatele persoanelor care manifestă alergie la latex.

Mănușile din nitril vin în varianta pudrată, cu amidon de porumb, pentru a putea fi rulate cu ușurință, și nepudrată, în cazul în care se manifestă alergii la amidonul de porumb folosit ca pudră.

Mănușile din nitril asigură protecție împotriva unei game vaste de substanțe chimice și a agenților patogeni din sânge. Sunt folosite, cu precădere, în chimioterapie, având o rezistență la puncție mult mai mare decât cele din latex.

Firul subțire de nitril ajută la pierderea căldurii astfel că mâinile nu transpiră și nu se manifestă iritații.

Mănușile din nitril se mulează foarte bine pe forma mâinii, iar mărimea potrivită asigură tactilitatea corespunzătoare.

Există variante de culori pentru mănușile din nitril, ceea ce face ca persoana care le folosește să observe rapid tăieturile și înțepăturile.

Mănușile din nitril sunt varianta ideală pentru a înlocui mănușile din latex, prezintă un raport calitate-preț echitabil, pot fi folosite și după ce au fost depozitate pe perioade lungi și sunt prietenoase cu mediul.

 

Poți consulta oferta Alexa Medical și poți achiziționa mănuși din nitril, în diverse variante și dimensiuni, disponibile aici!

0 Comments
Share

admin

Scrie un comentariu:

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate. *