Sisteme complete de oxigenoterapie în ofertă

sisteme-complete-de-oxigenoterapie-in-oferta

Terapia cu oxigen reprezintă o metodă de tratare a oxigenării insuficiente a țesuturilor (hipoxie), cauzată de diferite afecțiuni ale sistemului respirator.

Oxigenoterapia poate fi pe termen scurt (pentru pacienții care acuză lipsă de aer, fără a avea, însă, saturația de oxigen din sânge scăzută) sau pe termen lung (pentru pacienții care suferă de insuficiență respiratorie cronică).

Astfel, Alexa Medical îți pune la dispoziție soluții pentru aceste de probleme:
Concentratoare de oxigen – dispozitive care preiau aerul din exterior și separă oxigenul de celelalte componente, oferind oxigen pur (în proporție de 95%). Avantajul unui concentrator este că poate fi folosit în permanență, fără a produce prea mult zgomot.
Butelii de oxigen sunt dispozitive ce conțin oxigen lichid sub presiune, care se transformă în particule de gaz în momentul expulzării. Există 2 variante de butelii de oxigen: din oțel și din aluminiu. Buteliile necesită reîncărcare, procedeu realizat în centre specializate existente în aproape toate orașele din țară.
Seturile complete de oxigenoterapie îndeplinesc toate cerințele privind siguranța, precizia și igiena, precum și grija față de pacient și de nevoile sale.

Un set de oxigenoterapie conține butelia de înaltă presiune, autorizată ISCIR, reductor de presiune, umidificator și mască facială.
În ofertă, sunt disponibile seturi complete de oxigenoterapie, concepute la cele mai înalte standarde.

Se recomandă achiziționarea seturilor de oxigenoterapie doar la recomandarea medicului!

0 Comments
Share

admin

Scrie un comentariu:

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate. *