De ce să comand online? – 10 motive pentru a alege comerțul electronic

de-ce-sa-comand-online-10-motive-pentru-a-alege-comertul-electronic

 

Trăim în secolul vitezei, al tehnologiei și al cumpărăturilor făcute în mare grabă. De câte ori nu te-ai simțit copleșit, depășit de situație sau neputincios în fața trecerii timpului?! Ei bine, nu ești singurul.

Știm foarte bine ce înseamnă să fii foarte ocupat, să alergi dintr-o parte în alta sau să fii nevoit să ajungi în foarte multe locuri în aceeași zi. De aceea, noi alegem să cumpărăm online și ți-am pregătit o listă cu principalele beneficii ale acestui aspect al vieții.

  1. Economisești timp – poți să comanzi foarte ușor de pe telefonul tău orice produs îți dorești… în pauza de cafea, în pauza de țigară sau chiar în timp ce mergi spre serviciu (evident, dacă nu ești tu cel care conduce).
  2. Economisești energie – nu este nevoie să alergi prin magazin în căutarea produsului dorit. Sau, mai rău, ce te faci dacă nu găsești modelul dorit de tine?! Pe internet, în schimb, ai la dispoziție întreaga listă de produse, modele și prețuri la o atingere distanță și poți folosi filtrele de căutare pentru a fi și mai eficient.
  3. Beneficiezi de reduceri și promoții primul – abonarea la newsletter îți oferă posibilitatea de a fi primul care află când prețurile au scăzut, poți beneficia de lichidări de stoc sau de pachete promoționale.
  4. Nu depui deloc efort – poți face cumpărături din pijamale sau cum îți este mai comod, nu este nevoie să te deplasezi fizic la magazin.
  5. Poți cumpăra în orice moment – nu contează dacă ajungi acasă noaptea târziu, când magazinele clasice sunt deja închise de ceva timp.
  6. Primești comanda oriunde dorești – poți alege să o primești acasă, în week-end, sau la birou, oriunde în țară.
  7. Poți citi părerile celorlalți cumpărături – un magazin fizic nu are o persoană însărcinată cu recenzii ale produselor, nu-i așa?  🙂  Unul dintre atu-urile unui magazin online este că îți poți face o părere detaliată, de cele mai multe ori, din comentariile altor persoane.
  8. Poți compara prețurile – economisești bani doar vizualizând ofertele mai multor distribuitori. Raportul calitate/preț este un aspect pe care se pune foarte mult accent în comerțul online.
  9. Poți returna produsele – dacă nu ești pe deplin mulțumit de ceea ce ai primit, poți face retur într-un anumit interval, stabilit de fiecare magazin în parte. Simplu, rapid și fără efort!
  10. Îți poți spune părerea despre un produs – la rândul tău, îi poți ajuta pe ceilalți cumpărători să beneficieze de o experiență plăcută de cumpărare. Acest lucru este benefic și pentru magazinul de la care cumperi. Feed-back-ul ajută la creșterea corectă și sigură și îți oferă o experiență viitoare mai bună decât actuala.

Îți punem la dispoziție toate aceste posibilități pe Alexa Medical.

Te poți abona la newsletter pentru a prinde toate promoțiile noastre și poți apela la unul dintre consultanții noștri pentru a face cea mai bună alegere pentru tine.

Ne poți lăsa o părere, ne ajută să te cunoaștem mai  bine, iar recenziile îți aduc reduceri la viitoarele comenzi.

Sau poți lua legătura cu noi aici. Ai libertatea de a alege între mii de produse.

Spor la cumpărat!

 

0 Comments
Share

admin

Scrie un comentariu:

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate. *