Concursul pentru sănătate: „Câștigă un tensiometru electronic Microlife BP W1 Basic!” s-a încheiat!

concursul-pentru-sanatate-castiga-un-tensiometru-electronic-microlife-bp-w1-basic-s-a-incheiat

Concursul desfășurat pe pagina noastră de Facebook, în perioada 04 iunie – 30 iunie 2018, a luat sfârșit. Premiul concursului a constat într-un tensiometru electronic pentru încheietură Microlife BP W1 Basic.

Mulțumim tuturor participanților pentru implicarea de care au dat dovadă, însă, nu poate exista decât un câștigător; acesta este Maria Vlad, pe care o felicităm călduros și îi urăm toate cele bune, în special, sănătate.

 

Tensiometrul electronic Microlife BP W1 Basic este un tensiometru digital pentru măsurarea tensiunii arteriale la încheietura mâinii. Este un dispozitiv portabil, compact și precis, echipat cu tehnologie PAD pentru detectarea precoce a aritmiilor. Este recomandat persoanelor care au nevoie de un aparat pentru măsurarea tensiunii arteriale în timpul călătoriilor sau la serviciu.

Tehnologia PAD permite recunoașterea tulburărilor de ritm cardiac apărute în timpul măsurării tensiunii arteriale. Fără a înlocui controlul de specialitate, această metodă detectează aritmiile încă din stadiu incipient, alertând pacientul și medicul.

Tensiunea arterială este tensiunea sângelui care circulă prin artere, generată de bătăile inimii. Este formată din două valori: sistolică (superioară/mare) și diastolică (inferioară/mică).

Pe blog, într-un alt articol, disponibil aici, găsiți modul în care puteți măsura tensiunea acasă, fără asistență de specialitate.

Vă invităm să rămâneți alături de noi pe mai departe, întrucât vom mai organiza concursuri și vom veni cu sfaturi practice și utile pentru sănătatea dumneavoastră și a celor dragi.

 

0 Comments
Share

admin

Scrie un comentariu:

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate. *